Our Work

Casa Sunrise

The concept for Casa Sunrise takes inspiration from the graceful rice terraces in Yuanyang County, China. The terraces’ organic forms inspired a sense of movement and harmony infused into the project’s interior spaces. The design aimed to emulate the rice terraces’ natural flow, colors, and tranquility across furnishings, materials, lighting, and architecture.

Explore

Casa Sunrise

The concept for Casa Sunrise takes inspiration from the graceful rice terraces in Yuanyang County, China. The terraces’ organic forms inspired a sense of movement and harmony infused into the project’s interior spaces. The design aimed to emulate the rice terraces’ natural flow, colors, and tranquility across furnishings, materials, lighting, and architecture.

Explore

Casa Sunset

Casa Sunset began as a decoration project that quickly evolved into a full remodeling venture. Designed during the pandemic, the focus was on home entertainment, working from home and the use of materials that were warm, inviting and textural to compliment the extraordinary views of the water and the Miami skyline.

Explore

Casa Baia

Casa Baia was designed as an homage to modern luxury living. Contrasting wood species adorn most walls to incorporate old world sophistication in a system of contemporary lines that work to conceal the doors to every room.  Organic and fluted details as well as a consistent color palette are common elements that travel around the project serving as a backdrop for the carefully curated furnishings selected for this home. The final product, functional as well as elegant spaces that seem suspended in the air while enjoying the breathtaking views of Miami.

Explore

Casa Baia

Casa Baia was designed as an homage to modern luxury living. Contrasting wood species adorn most walls to incorporate old world sophistication in a system of contemporary lines that work to conceal the doors to every room.  Organic and fluted details as well as a consistent color palette are common elements that travel around the project serving as a backdrop for the carefully curated furnishings selected for this home. The final product, functional as well as elegant spaces that seem suspended in the air while enjoying the breathtaking views of Miami.

Explore

Casa Ilona

Casa Ilona embodies a design language rooted in the concepts of volume and neutral sophistication. A gentle and welcoming color palette harmonizes with luxurious organic shapes and textures, infusing the captivating loft with visual intrigue. Strategic touches of burned brass and dark oak disrupt the overall serenity, introducing moments of contrast and depth to the space. The two-story central volume serves as a unifying element, seamlessly connecting every facet of the project and allowing for an immersive experience with the abundance of natural light and breathtaking views of the meticulously landscaped surroundings.

Explore

Healthcare Center

The interiors of the Healthcare Center for the Youth were envisioned as a contrasting agent to the severe lines of the historic and protected architecture of the building. Organic details in the design of floors, walls, and ceilings, create inviting and approachable spaces that promote wayfinding and communicate trust. A serene palette serves as the general background while different shades of orange, green and blue accentuate design elements to resonate with a young demographic.

Explore

Healthcare Center

The interiors of the Healthcare Center for the Youth were envisioned as a contrasting agent to the severe lines of the historic and protected architecture of the building. Organic details in the design of floors, walls, and ceilings, create inviting and approachable spaces that promote wayfinding and communicate trust. A serene palette serves as the general background while different shades of orange, green and blue accentuate design elements to resonate with a young demographic.

Explore

Office Headquarters

In an environment that mixes two contrasting elements like Business and Art, the design of this headquarters was inspired by the interaction of opposite forces working together to achieve balance.  A black and white palette was incorporated throughout the spaces to convey the concept, and to delimit the different areas as public, private, and semi-private. Vivid colors in architectural elements highlight organic design details and provide a visual reference to incorporate art pieces throughout the project as a decorative reminder of this company’s core business.

Explore